Nya tider - hösten 2009

Som många jag känner redan vet, så har jag undan för undan sedan i februari haft ett gott öga (ett alltså!)till sonens Cougar -67:a som stått på vår tomt sedan dess. Men när sommaren kom och jag började analysera skicket så började jag leta efter alternativ. Jag hittade en på blocket som var i mycket bättre skick men den fanns i Dalarna.  När sedan priset gick ner på den så kunde jag inte längre hålla mig utan kontaktade säljaren. Sagt och gjort. Vi skulle ändå åka till Dala Järna o se på dragracing, varför inte kombinera med en titt på bilen.
För att göra en lång historia kort så träffade vi säljaren i Mora, och han tyckte att om vi redan bestämt oss (och det hade vi) så kunde vi köra hem den på en gång. Vi betalade handpenning och åkte hem. Bilköpet tog 3 timmar då han var tvungen att åka hem o tillbaka för att hämta det som ingick i köpet samt papper. Därför missade vi tyvärr Marie Memorial i Dala Järna. Men glada var vi, jag satt och smålog i Audin bakom Cougarn som min man körde.
Nu är köpet slutfört och bilen är skriven på mig. Så nu håller jag på att sälja Z3:an, det vore bra att få loss pengarna eftersom vi ska bygga garage att skruva i. Men jag får bättre betalt till våren det vet jag! Jag hoppas på rätt köpare redan nu. Har haft lite spekulanter men ingen större rusch, det är ju trots allt en sommarbil.
Jag kommer sakna den, så himla kul att köra. Det är först denna sommar jag riktigt greppat hur kul man kan ha i den. Men en V8 i en orginal 67:a är också häftigt. Mycket för att vi kan dela den och hjälpas åt med den. Det blir mer en hobby än att ha en sportbil.  Funderar på att lacka den i den konstiga färgen Ivy Gold. Klädseln inuti har den färgen och det finns en hel del Mustanger som är i den kulören. Den är vit idag men det känns så omotiverat med vitt utanpå o Ivy Gold inuti. Orginalradion sitter i och fungerar, helt fantastiskt. Återkommer med rapporter om vad vi gör!

RSS 2.0